Anonimusz
(szürke, 2001, herélt, HSH)


Anonimusz, istállónevén Misi, az első komoly ugrólovam aki segítségével 2013-ban megkezdtem hivatalos versenyzői karrierem. Borzasztó tapasztalt ló révén óriási önbizalmat adott nekem és így gyors tempóban tudtam fejlődni. 2015-ben már nemzetközi versenyeken indultam vele, ahová elmentünk mindennap az első 6-ban végeztünk ifjúsági és amatőr kategóriában. Nem a legegyszerűbb lovaglású ló, nagyon simulékonynak kell vele lenni, különben nem műkődik együtt. Részben emiatt is alakult ki köztünk egy nagyon erős bizalom, amit bármilyen tét helyzetben előnyünkre tudtunk fordítani. A legbüszkébb a 2015-ös Somorjai 4 csillagos Danube Cup amatőr kategória döntő első helyezésünkre vagyok. Misi már nem versenyez aktívan, de még változatlanul nagyon fitt és kívánja a mindennapos mozgatást.

Quantana Mera

(szürke, 2005, kanca, HOLST, Clearway x Contender)

 

Istállónevén Maree, a lovam aki a kis kategóriákból a nemzetközi középkörökig eljuttatott. Hatalmas szívű és ugróképességű ló, teljesen tisztában van azzal, hogy mire képes. Németországban tenyészkanca volt, emiatt belovaglása késve történt ami okozott némi meglepetést. Egy nehéz természetű ló, aki elég bizalmatlan az emberekkel. 4 év kemény munkájával tudtam kivívni a bizalmát, de ha rossz napja van így sincs mit tenni. Természetesen lehet bármilyen rossz napja, versenyen mindig tudja, hogy teljesíteni kell. Ő az akivel igazi párost alkotok, tökéletesen kiegészítjük egymást.

Diarada

(szürke, 2011, kanca, OS, Diarado x Capitol I)

 

Istállónevén csak Dani, ő az utánpótlás. Hatalmas ugrás van benne, ruganyos mozgás, jó természettel. Nem rég óta lovagolom, még hosszú az út elöttünk, de nagyon tanulékony. Tavasszal kezdjük a közös versenyzést, nyárra már reményeim szerint a korosztályos számokban tudunk indulni.

Chippendale

(szürke, 2010, herélt, OS, Chaccomo x Carinue)

 

Istállónevén Chipie, a feltörekvő tehetség. Egy nagyon jó származású, hihetetlen képességű ló. 3 éve dolgozok vele, ő az első lovam akit 5 éves ló kategóriából én magam képeztem és versenyeztem fel nemzetközi 135-ig. A 2018-as szabadtéri szezonra célkitűzés, hogy elkezdjünk nagy díjakban is versenyezni már. Óriási egyinség, mindig a figyelem középpontjába kell legyen, képtelen unatkozni. Nagyon jó indulatú ló, bár kissé nehezen tanul, de ha egyszer megértette onnantól hibátlanul végrehajtja a feladatot.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2018 by ASP Equestrian Ltd.  All rights  reserved

Designed by Benjamin Yaski